Ασύρματος φορτιστής αυτοκινήτου Smart Sensor

18,60 €
με ΦΠΑ

Τώρα ακόμα πιο ισχυρός, πιό γρήγορος και πιό έξυπνος ασύρματος φορτιστής αυτοκινήτου εφοδιασμένος με υπέρυθρο αισθητήρα για αυτοματοποιημένη και ασφαλή τοποθέτηση του κινητού, χρήση hands-free ενώ φορτίζει ,κατάλληλος για apple iphone, huawei, samsung, htc, nokia, xiaomi και άλλες συσκευές με δυνατότητα Qi MONON! 

Ποσότητα

Διαθέσιμο με αντικαταβολή
  • Ασφαλείς πληρωμές με κάρτα μέσω PayPal Ασφαλείς πληρωμές με κάρτα μέσω PayPal
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες με κούριερ Παράδοση σε 2-5 ημέρες με κούριερ
  • Επιστροφές δεκτές έως και 14 ημέρες μετά την παραλαβή Επιστροφές δεκτές έως και 14 ημέρες μετά την παραλαβή

Ασύρματη βάση φορτιστή αυτοκινήτου. Εγκατάσταση σε δευτερόλεπτα στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου, χωρίς εργαλεία. Χάρη στην περιστρεφόμενη σφαιρική βάση περιστρέφεται σε αμβλεία γωνία θέασης .

Έξυπνη ασύρματη φόρτιση με πιστοποίηση Qi. Ενσωματωμένη νέα έξοδος έξυπνου τσιπ, έξυπνη ταυτοποίηση ασύρματου εξοπλισμού γρήγορης φόρτισης, μετατροπή συχνότητας 10W, σταθερή και ασφαλής και διπλή φόρτιση 5v / 9v.

Τοποθέτηση του κινητού χρησιμοποιώντας το ένα χέρι, καθώς η βάση του φορτιστή διαθέτει σένσορα και αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Συμβατότητα και εγγύηση. Λειτουργεί με τα περισσότερα έξυπνα τηλέφωνα, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα. Ασύρματη φόρτιση μόνο για συσκευές ενεργοποιημένες με Qi και γρήγορη φόρτιση.

R1